sen çok halt biliyorsun hacı.tebrik ederim google çözmüşsün,daha doğrusu çözdüğünü sanıyorsun.ben hiç backlink almadan sadece tema editleyerek çoğu kez pr aldım eğer öğrenmek istersen siteleri pm atıyım sana.diyelimki biz bir halt bilmiyoruz ama kesin vardır diyen yok sadece kendimizce görüşlerimizi belirtiyoruz.sen kesin yoktur diyerek hiç bir halt bilmediğini gösteriyorsun.bu sanal alemde senin gibi herşeyi bildiğini sananlar yüzünden kimse fikirlerini,düşüncelerini söyliyemiyor.
Kaç pr aldın? Hangi pr'ye çıkabildin? Örneğin benim Pr 7 sitem var. Yanaşabildin mi Pr 7'nin yanına? Üstelik ben siteye dair hiç bir meta tag çalışması, seo çalışması yapmadan, öyle ahım şahım bir tasarım olmadığı halde Pr 7 idi. Benim kendi sitem bile yüz yıllardır el sürmediğim halde Pr 3. Bir de bu durumu düşün?
Hem sen niye üstüne alındın? Sen %50 demişsin. Ama senden başka kişiler "olur olur çok iyi olur" diye karar merci gibi ifadelerle yazmışlar.
Şunu sakın unutma hacı. Bu ülkede herkesin her konuda fikri var ama kimsenin o işin uzmanına saygısı yok. Fikir söylemeyin arkadaş, bilginiz dahilinde, uzmanlığınız dahilinde konuşun. Yani illa fikir söylemek zorunda mısınız bilmediğiniz konular hakkında? Biri fikrini beyan edeceksin diye başınıza silah mı dayıyor?
Tamam söyleyin fikrinizi ama ölçüsü dahilinde. O fikrin uzmanı gibi hareket etmeyin. O fikrin tek uzmanı sizmişsiniz gibi konuşmayın. (Bu cümlelerim sizin şahsınıza değil genel anlamda). Gerekirse fikirsiz kalın, fikrinizi kendinize saklayın.