O kadar subjektif ve tamamen sizin yaşadıklarınıza endeksli örnekle bütün Forex dünyasını karalamışsınız ki size nereden nasıl cevap vermeye başlasam boşuna konuşmak gibi olacak.
Broker firmanız kimdi, bilmiyorum. Forex'e nasıl girdiniz, eğitim aldınız mı? Nasıl yatırım yaptınız? Hangi analiz araçlarını kullandınız? Hangi vadelerde oynadınız? Para yönetiminiz nasıldı?
Size sorulacak aslında çok fazla soru var ancak önyargınız ve küskünlüğünüz nedeniyle sağlıklı cevaplar alamayacağımı da iyi bildiğimden vakit harcamak istemiyorum.
Forex'e hiç kimse eğitim almadan girmesin, aksi halde arkadaşın sonuna benzer sonlarla karşılaşır. Ancak bilinçli girip anlamlı yatırım yapan arkadaşlar da bu arkadaşımızın aksine para kazanmasını bilir.
Forex eğitimi almadan balıklama piyasaya dalan arkadaşlar bu tip sonlarla karşılaştıklarında genellikle şu iki yoldan birini seçer:
1- Para kaybından sonra ciddi bir eğitime başlar ve ardından hatalarını telafi edip kazanmaya başlar.
2- Forex'i bir lanet olarak görüp kendi başarısızlıklarını broker firmaya ve genel olarak Forex sistemine yıkarak olumsuz propaganda yapmaya çalışır.

Ben başarısız oldum, siz de olacaksınız demek son derece anlamsız ve gerçeklikten uzak bir düşünce tarzıdır.

Son olarak broker firma size parayı vermiyor diyenler web sitemizdeki kazandık ve çektik menüsünü incelesin. Yapmayın. Yanlış broker seçerseniz bunda işini adam gibi yapanların bir suçu yok.