sitelerin düşmesi negatif etki değilki, bir site çıkmadan önce 1-2 ay düşme yaşayabiliyor, benim 2 tane halı sitem var, 3 sayfadan 30. sayfaya gittiler, zamanla oturacaklar ve gerçek yerlerini bulacaklardır, sizinle çalışmaya başlamadan önce google wp sitelere özel bir yaptırım yapmıyordu, ama şu anda wp sitelerde sorunlar var, google optimizasyon bölümünden takip edebilirsiniz.
benim burda anlatmak istediğim elimden gelenden fazlasını yapmış olduğumdur, daha fazla backlink almak fayda sağlamayacaktır, sizin sitelerinizin tek yapması gereken beklemektir, malesef elimde olmayan pek çok faktör var, ama ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
siteniz için yayınlanan makale adedi 100 civarında, normal şartlarda çıkmama gibi bir durum söz konusu olmamalıdır...
Çıkmayan sitelerinizi tekrar ele alıyorum
gizli....org sitenizde robots.txt dosyasına müdahale edilmiş, hiç bir arama motoru ulaşamamaktadır şu anda, ben hiç bir site sahibinden izni dışında dosya erişimi istemiyorum, örnek robots.txt dosyası
User-agent: *
Disallow: /
şeklindedir ve kesinlikle hiç bir arama motoru siteye ulaşmasın anlamış taşımakta, bu şekilde bir siteye nasıl katkı sağlayabilirim, siz burda bunları yazacağınız yerde benden birebir destek alabilirdiniz, ama bunu yapmıyorsunuz.
Aynı şekilde 3 sitenizdede erişim yasağı var, bu çok büyük ihtimalle dışardan bir müdahelenin olduğunu gösteriyor, lütfen robots.txt dosyalarınızı düzenleyip sunucu güvenliğinizi sağlayarak siteleriniz için yeniden değerlendirme isteğinde bulunun, zira ben sadece seo danışmanlığı hizmeti veriyorum ve her gün sitelerinizi takip edemeyebilirim, sitelerinize gelebilecek 10 larca saldırı yollarını benimle konuşarak müdahele etmeme izin verin....
Dilerseniz bütün siteleriniz için bana tam yetki vererek gerekli önlemleri almam yolunda bana yardımcı olun, sitelerinize karşı oluşabilecek anti seo çalışmaları için sitelerinizi her gün kontrol etmek ve bunlara karşı önlem almak durumundasınız!
Sitenizdeki düşüşlerin benim yaptığım çalışmalarla pek ilgisi yok, dışardan müdahalelerde de kısıtlı bir destek verebiliyorum, bugüne kadar yaptığım hiç bir çalışmada normal şartlarda başarısız olmadığımı bilmenizi isterim, şu andada benden kaynaklanmayan anti seo çalışması için size koşulsuz destek sağlamaya hazırım, sizinde bir şirket çalıştırdığınızı ve bu sitelerden gelir elde ettiğinizi biliyorum, ama kabahatimin olmadığı durumlarda bu şekilde davranmanız beni üzmektedir...
Zira sitelerinizi ilk 5. pozisyona zorlanmadan getirdim, ama benim elimde olmayan nedenlerden dolayı siteleriniz geriledi, gerekli önlemleri alırsanız siteleriniz için gereken çalışmayı tekrarlayıp en kısa zamanda hak ettiğiniz yerde olmanıza yardımcı olabilirim...