Durumu şöyle özetlemem gerekirse;

30 yıllık İzmir'de kendi alanında isim yapmış bir firma eşimin. Yıllık milyonlarca cirosu olan bir firma. Türkiye'nin hatta dünyanın en büyük firmaları referansları arasında yer alıyor. Fikir eşimin kardeşinden çıktı aslında ilk etapta. Sonra benimde ortak olmamı istedi. Şimdi kendisi fikrinden çaydı ama ben işin içine girdikçe bazı şeyler gördüm. Çevremdekilerde girişince kendimi tutamadım.

Bu konu için bankalarla görüştük. Şuan çalıştığımız bankaların hepsi aşağı yukarı her gün arıyor karar verdiniz mi diye. Kredi sorunum yok. Nakit sorunum zaten yok. Sadece adam gibi bir mekan bulup karar vermek kaldı. Ne kadar az kredi çekersem o kadar iyi. Kenardaki nakitimi değerlendirmek istiyorum bu konuda. Oda yetmezse kredi çekerim.

Yatırım akıllı olup olmaması, eşimin yatırım danışmanlarınında sonuçuna bakıyor bir yerde. Onlarda ilgilenicek konuyla. Ancak şuan ihalelerin çokluğundan ön araştırma bana kaldı. Forumda duyamayacağım şeyler okudum. Çalışanların pskilojisi gibi vs. Dediğim gibi sadece karar vermek kaldı.