KlipteX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyler yanlış yönlendirmeyelim

Öncelikle ısrarı keseceksin.Seninde bir hayatın var ve böyle olduğunu ona da kanıtlayacaksın.Teklifte bulunma tekrar şimdilik tabi.

Ben sana olayı anlat pm at dedim sen pm lik bir şey yok unutucam dedin hala teklif etmeyi düşünüyorsun
Şimdilik teklif etmeyi düşünmüyorum... pm lik bişey yok derken detay yok manasında olay o kadar

Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana tecrübelere dayanarak bir abi tavsiyesi.Red edildiğini hiç takmamış gibi kızla ilgilenmeye devam et.Yani nasıl söyliyeyim sana etrafında fır fır dön.Böyle 1 hafta 10 gün felan takıl.Sonra relaks ol,kuul takıl.Umursamıyormuş gibi yap.Kız önceleri o ilgiye alışıp sonraları sen kuul takıldığında nedenini aramaya başlayacak aklına takılacak Geri vitese takacak.Beni dedi dersin.
Tavsiyen için teşekkür ediyorum.
Zaten 2 gündür her teneffüs etrafında fır fır dönüyorum

Zahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hacım, hem aşığım seviyorum diyorsun hem de nasıl unuturm diyorsun. Hatunların işi bu red etmek. Sen savaşçı ol biraz koştur bakalım peşinden, öyle hemen pes etmek olur mu? Sen sohbetini ilerlet, tanışın kaynaşın kız zaten niyetini biliyor senin. Durmak yok yola devam diyerek, pes etmemeni tavsiye ediyorum.
unutma olayını sorduğumdan 1 saat önce reddedilmiştim
sonra çevremdeki güvendiğim kişilere danıştım onlar da peşini bırakma diyince gaza geldim

Savaşçı olacağım