Arsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sane kısaca açıklayayım bu açıklama ankaraya göre

İlk önce açacağın yeri seçiyorsun adamlar geliyor inceliyor bakıyor piyasa araştırması yapıyor ve sana olumlu dediklerinde
370.000 Tl ödeme yapıyorsun bu para adamların isim hakkı parası ve senin içeriyi dizayn edip döşüyorlar herşeyini yapıyorlar ve sana diyorlarki bana toplamda 15 kişilik bi ekip kur bu ekip 4 kişi sabah 4 kişi öğlen 4 kişi akşam ve 1 müdür 2 şef oluyor daha sonrasında bu adamlara kurs veriyorlar ve hizmede geçiyorsun senin tüm malzemeni onlar sağlıyor sen hiç birşeye dokunmuyorsun sadece kasana gelen parada ne kadar karın var ona bakıyorsun ama şöyle geçeyim size yada sana bu iş için min. 400.000 lira lazım
Ankara - antares burgerin sahibi sevdiğim bi abidin peşinde bu işlerde çok koşturdum yardımcı olmak için nerden biliyorsun dersen buradan biliyorum
herkes farklı bir şey söylüyor. biri 1 milyon lira isim hakkı diyor, biri sırf makineler 500-600 bin lira ve bunları kendin ayrıca ödüyorsun diyor, siz de 370 bin liraya burger king her şeyi kendi ayarlıyor diyorsunuz. hangisi doğru acaba bunların?