Arkadaşlar optimizasyon blümünde okumuşsunuzdur. Büyük düşüşler var ve sanki wordpresse özel. Sİtem full ingilizce ortalama 7k ziyaretçi ve özgün içerikten 2400 tekile düştüm. DLE kullanıcılarında bu dalgalanmalar oluyor mu.
Birde şu varki uygun tema bulamadım. DLE'nin son versiyonunu bir ingilizce siteden temin etsem bu tema olayını nasıl çözerim. bildiğiniz sağlam bir tema sitesi varmı. DLE temalarının çoğu full ekran sağ sola tam yaslanıyor. Ortadaki bir içeriğin içine konulacak adsense reklamı için bu durum çok kötü.
Yazının olduğu alan dar olduğunda daha çok tıklanıyor. Yoksa biri anyada biri konyada görüntüsü bir işime yaramaz. Gerçi adsenseden çok paypoup reklamla kazanıyorum ama adsense daha önemli
buraya veya özel mesajla atarsanız çok iyi olur.
Link yapım xxx.com/başlık.html şeklinde daha öncesinde farklıydı ve o eski şekliyle indexlenen linklere karşı 301 yönlendirmesini bir eklentiyle yapıyordum. sanırım bunu aynen aktarabilirim ama asıl sonra wordpressteki yazıları nasıl çekicem.
resimlere gelen ziyaretçiler çok sayıda ve attachment sayfasında bir resmin altında yazıdaki diğer resimlerin ufak resimleri var toplu halde. yani galeri şeklinde. Bu sorunları nasıl çözebilirim.
Hit konusunda sanırım DLE daha iyi çok az kullanan olduğu için.
Ve bir soru daha DLE sistemimne geçmem daha mı iyi olur