Engin abi, ben diyorum ki Radore hangi gerekçe ile benim IP adreslerimi engelledi.
- RH nin bir müşterisi bana spam mail gönderiyor.
- Önce firmaya mail atıyorum, spam mail göndermeyiniz,
- Tekrar geliyor, bu sefer R10 da açtıkları konuya yazıyorum ve diyorum ki sizin Ip adresinizi engelledim. Onlarda bana bizde sizin kini engelledik.
- Ertesi gün RH nin abuse sine konu ile ilgili mail gönderiyorum,
- Gönderdiğim mail bloklandığı için geri dönüyor. Bu sefer hem spam maili hem bloklanma nedenini sormak için kişisel mail adresimden mail atıyorum cevap gelmiyor.
- 3-4 gün sonra bir müşterim arkadaşına gönderdiği mailin geri döndüğünü söylüyor, bakıyorum RH' de barınan bir sunucu,
- Tekrar mail atıyorum, neden banlandığımı öğrenmek istiyorum ve kaldırılmasını istiyorum yine yanıt yok.
-Ne ben, ne de ben de barınan hiç bir müşterim spam mail de göndermez, yasak içerik ile de uğraşmaz, RH de bulunan sitelerden veri de çekmez. (tüm müşterilerim zaten ltd. a.ş.konumunda firmalardır, tenezzül etmezler.)
Yani haklı bir nedenleri yok.
Rh' nin bloklarını ben de engellettirdiğim için oradan herhangi bir spam mail almamaktayım

Gerek kalmadı yani.
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok, maillerime cvp. verselerdi, olayı anmazdım bile. Herkese yaptıkları ya da yapamadıklarıyla başarılar.