Herkese Mehabalar

vBulletin 4 Suite güvenliği ile ilgili bir sorum olacak.

Kullandığım windows 7 ultimate işletim sistemi lisanslı ve güncel. Bilgisayarda bir tane bile crackli program yok. Kullandığım cuteftp lisanslı. Bilgisarım norton 360 lisanlı olarak yüklü. Siteyi yapacağım bilgisayarıma güveniyorum. Sunucuya gelirsek fazla ayrıntıya girmeden söyleyim sunucudan yana hiç bir sıkıntım yok (Trafik, güvenlik vb..) . Vbulletinide belirtmeme gerek yok sitesinde orjinal alınmış lisanslı. Fakat kurmayı düşündüğüm vBulletin 4 Suite ile ilgili güvenlik açısından biraz şüpheliyim. En çok kullanılan php forum scripti olduğu içinde açıklarınıda arayan çok kişi var doğal olarak.

Büyük vbulletin forumları kullanmış veya kullanan arkadaşlara soruyorum. Kolay kolay bu şartlarda sıkıntı yaşamazsın diyormusunuz yoksa yaşama ihtimalim yüksekmidir?

NOT: Dünyadaki en güvenli sistem fişi çekili olan sistemdir. Lafınında farkındayım mutlaka güvenlik açıkları vardır fakat şuda bi gerçek çok büyük vbulletin forumları da mevcut ve sorunsuz şekilde çalışıyor.

Çok güvenli olduğunu bildiğim asp playground var fakat sırf güvenli diye onu kullanamam çünkü asp benim için farklı bir dünya hiç bir bilgim yok.

Çok uzattım farkındayım kısacası vbulletin 4 suite güvenlimidir tavsiye edermisiniz.