ben parasında değilim ki kardeşim? anlamıyorsun herhalde isterse popa 50 kuruş versin ama tatmin edici bir rakam saysın. günü 35 bin hitle kapatıyorum 15 bin pop sayıyor. 20 bin kayıp hep, en azından 20 bin pop saysın diyorum. sizin gibi insanlar oldukça reklam piyasasıda gelişmiyor böyle işte. koyun gibi yayıncılar oldukça reklam firmaları daha çok öper bizi.
Öncelikle reklam firmaları bizi daha çok öper gibi bir cümle de hiç doğru değil kişilerin koyun olduğunu dile getiriyorsunuz ama bunlara sizde katılıyorsunuz. bizi haksız kazanç elde eden kişiler olarak gösteriyor ama yinede bizimle çalışıyorsunuz. Bu cümleyi ne şahsınıza nede bizim yayıncımıza yakıştıramadım.
Dışarıdan baktığınızda reklam firmasını çok basit bir konu gibi görüyorsunuz. Ama siz sadece sayım oranı ve ödemeler ile ilgileniyorsunuz bizler ise sadece admax için dile getirmiyorum bunu diğer firmalarda dahil olmak üzere hem sayımlar ile hem ödemeler ile hem bürokratik yönleri ile hem saldırıları ile hem serverları ile vs vs ilgileniyoruz. Bizler burada kendimizi parçalasak sizleri (herkesi dahil etmiyorum) memnun etmemiz gibi bir durum söz konusu gibi gözükmüyor zaten. Elimizde sihirli bir değnek yok ki bizimde sonucta bizlerde bu sistemin başındakilerde birer insan.
Size göre reklam firması bizim üzerimizden az saydığı hitler ile zengin oluyor. Ama sayamadığı hitin bedelini zaten kendiside alamıyor ki ben istemezmiyim %100 sayım oranı ile bütün yayıncılara hizmet sağlamak ama mümkün olabilen şartların en iyini elimizden gelebildiği kadar yapabilmekteyiz.
kendinle çelişme arkadaşım, iyi saymasını istiyorsun çünkü cebine para girsin istiyorsun. Bundan 4-5 ay öncesinde 1k hite 2 tl alabiliyorken artık dediğim gibi 1k=1tl. Admax'in fazladan cebine para sokmak için bizi öptüğünü düşünüyorsan bir şey söylemeye gerek yok.
Admax a olan güveniniz için teşekkürler.
Sizlere daha iyi hizmet verebilemek adına an itibari ile sunucularımız güçlendirilmiştir.