ilerki süreçlerde Adwords hesabımı kullanmak istediğimde bana aşağıda ki mail geldi..
maili okuyunca tvshop arkadaşın haklı yönleri olduğu kanâtine vardım.
E-postanız için teşekkür ederiz.
Kredi kartı şirketinizden 910.73 TL'lik bir masrafa itiraz ettiğinize dair bir uyarı aldık.
Söz verdiğimiz hizmeti aldığınızı ve AdWords programına katılmayı kabul ederek bu ücretin alınmasına onay verdiğinizi düşünüyoruz. Bu masrafı protesto etmek için bir nedeniniz varsa, lütfen bize bildirin. Aksi taktirde, bu masrafla ilgili işlemleri kredi kartı şirketiniz aracılığıyla sürdürmeyi planlıyoruz.
Bu sorunu çözünceye kadar, size ek masraflar tahakkuk etmemesi için hesabınızı geçici olarak durdurmuş bulunuyoruz.
Lütfen bu e-postayı yanıtlayın ve masraflara kredi kartı şirketiniz aracılığıyla neden itiraz ettiğinizi bize bildirin. Ekibimiz, AdWords hizmetiyle ilgili olabilecek her türlü sorunuzu yanıtlamak istemektedir.
AdWords programı aracılığıyla reklam yayınlamayı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu faturalandırma sorununu çözmeyi umuyoruz.
Ben herhangi bir itirazda bulunmamıştım.. Sadece kartımın bazı problemler neticesinde iptal olması söz konusu olmuştu..
Adwords ödemesini yapanlara kimse enayi vs demiyor / diyemezde. Elbette ortada ticari bir durum var.. Ancak Borç hukukunda nasıl bir süreç işler bilmiyoruz. Zira hesabımda bir borç vs gözükmüyor.
Mail hakkında ki yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.