sorun bence altyapıdan kaynaklanıyor,

ttnetin elindeki toplam hat miktarı avrupa yada amerikadaki firmaların hat miktarına oranlanırsa (dikkat edin ülkelerin toplamı değil host işi yapan firmaların) çok çok komik bir rakam çıkıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam Türkiyenin yurtdışı toplam hattı bu geçtiğimiz mart ayı itibariyle 300 gbit lik bir rakam telaffuz ediliyordu, (bu rakamı dcler ve adsl, adsl2, vdsl vs hepsi birden kullanıyor) oysa yukarıda arkadaşında dediği gibi bir tek leasewebin kendine ait 900 gbit hattı var,

ttnet kazandığı parayı abuk subuk oyun, film, dizi sitelerine-programlarına (kastım tivibu) yatırmaktan vazgeçip altyapıyı arttırmaya yatırmaya başlamadıkça yakın vadede son kullanıcıları tatmin edecek hız ve maliyetler gözükmüyor.