Ligin ilk sıralarındaki takımlar arasında büyükler yok. Şampiyon olan takıma bakıyoruz şampiyonlar liginde her maç 3 5 gol yiyiyor. Bu durumda Ligimizdeki 3 büyüklermi kötü yoksa ilk sıralardakilermi çok iyi? Anlıyoruz ki büyükler çok kötü. ilk sıradakilerde kötü. Spor toto süper ligde birbirimiz ile yaptıgımız maclarda keyif alıyor olabilirz belki fakat seviye oldukça düşmüş açıkça ortada. Fenerbahçenin 0 puan çektiği dönemleride biliyoruz. Rakiplere karşı ezik görüntü yoktu ortada. Geri paslar ve kişisel hatalardan kaynaklı durumlardı. Galatasarayın Uefa sampıyonu oldugu zamanlarıda hatırlıyoruz çıtayı yükseltmiştik. Gs uefa kupasını aldıktan sonra ülkemizdeki çıta yükseliyordu. Dünya ve avrupa kupalarında ismimizi duyuruyorduk. Ama son yıllar en az 20 yıl geriye gittik. Katar misali yıldızlar alıp duruyoruz anca o şekilde söz ettiriyoruz ülkemizden. Bununla övünüyoruz ama övünülcek bir yanda yok bunda. Biz nasıl gözle Katara Azerbaycana bakıyorsak futbol acısından Avrupada bize o şekilde bakıyor. fenerbahçeliyim utanıyorum üzülüyorum malesef. Galatasarayı kıskandığımız zaman çok oldu keşke o günler gelse diyorum. Futbol ozamanlar zevkliydi.

Futbolda sertlik olayınada değinmek istiyorum. Ülkemizde gerçekten adam akıllı golcü barınamıyor. Defans oyuncuları çok sert. Koşan adamı bi şekilde indiriyolar itip kakıyorlar. Fenerbahçeli olduğum için fenerbahce maclarını ızlıyorum ozellıkle. Niang objektıf bakarsak herkesın begendıgı ıstedıgı bır futbolcu tarzında. Ama adam isyanlarda. Adama 5 metre top sürdürmüyorlar. ya çekiyorlar ya itiyorlar. MHK düzenlemelere gitmeli. Seyir zevkini kırıyorlar.