dracologia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya bakıyorum tarafsız yorum yapılması istenmiş bu gayet güzel bir şey. Gs'nin uefa kupasından bahsediliyor artık onun ülke puanı açısından hiçbir önemi kalmadı.Yabancı sınırlaması kaldırılması bence ama belirli şartlar altında ( Milli takımlarda oynama şartı vb. ) olmalı. Reserve ligin gelmesi çok iyi oldu bir nebzede olsa katkı sağlayacaktır bence. Ama Türk futbolunun gelişmesi için Türk futbolcuları arasında rekabetin olması gerekir.Medyanın iki gol attıktan sonra futbolcuları şişirmemesi gerekir.Gelen yabancı oyunculara kontrat konusunda esnek davranılmamalı.Bunlar benim düşüncelerim tabiki.
uefa kupasından bahsedilmesi gayet normal şöyle düşünün milli takımın başarısı denildiğinde dünya 3.lüğü dersiniz kaç yıl geçsede.. konu klüpler olunca klüpler bazında kazandığımız başarılar söyleniyor.
ayrıca bazı arkadaşların dediği ingiltereyle kıyaslamak ne oluyor anlamıyorum adamların ligine milli takımda oynamamış(belli şartları vardı) futbolcu transfer edilemiyor. bizim ligde ise iyi ülkelerin milleri gelince bir sene bunu konuşuyoruz. durum bu olunca bizim avrupadaki başarı şansımız yanlış anlaşılmasın kırma anlamında demiyorum ama Bursasporun Türkiyede kazandığı lig şampiyonluğu gibi küçük bir şans.. zamanında olduğu gibi birkaç sene fenerbahçe olsun galatasaray olsun kök söktürdük ama yapabileceğimiz çok fazla şey yok. zamanla umarım daha güzel olur