Benim 900 TL Lik borcum vardı.. 7 ay boyunca tanımlı olan kart da limitim olmadığı için ödeme yapamadım... sonra 700 TL ye düştü sonra da Fatura yapılandırılması yapıldı ve 200 tl kartan çekilerek tüm borçum silindi..
Bir arkadaşımında 4000 TL si aynı şekilde Fatura yapılandırılmasına girdi.. Google şu anki süreçte Türkiye Yasalarına göre herhangi bir hukuki süreç başlatamaz. Hiç bir Adwords hesabına sahip kişiye de başlatmamıştır.
Sadece hesabı dondurur / bloke eder ya da aynı domain den adwords reklamı veremezsiniz..
Konuya cevap verenler yorum yaparken lütfen bazı dayanaklara göre cevap versinler.
En büyük dayanak 2008 senesinde ödeyemediğim borçtan dolayı önce tarafıma gönderilen resmi noter ihtarnamesi, ardından avukatın beni araması, ardından Levent'te ofisleri aracılığı ile görüşüp, bu tutarı Citibank / Şişli şubesinde google adına açılmış bir hesaba 8 eşit taksitte ödemiş olmamdır. Denemedim yaptığınızı. Çünkü cesaret edemedim. Belki ben de adamların sistemlerini sömürüp sömürüp sonra borç takıp bir de 7 ay boyunca borcumu tınlamasaydım, sizin gibi yırtabilirdim. Belki şimdi sizin nezninizde yaptığım borcu ödediğim için enayi durumuna bile düşmüş olabilirim. Sizlerle paylaştığım herşey başıma gelen olaylar neticesinde yaşanan gerçeklerdir. İster inanırsınız, ister inanmazsınız. İlk mesajımda da söylemiş olduğum gibi Google benim babamın oğlu değil. Amacım Google nin çıkarlarını değil, sizlerin çıkarlarını korumaktı. Sonradan benim başıma gelen arkadaşın başına gelmesin diye yazdım. Vaktini aldığım için herkesten özür dilerim. Ama tek birşey demek istiyorum, sistemi yapıp, kendini sömürtüp, kendine takılan paranın peşine düşmeyen Google'nin ülkesinin hali de ortada, 3 kuruşu kar sayıp Google ya takmayı marifet sanan arkadaşların ülkesinin de durumu ortada. Onlar üretiyor, biz üretileni sömürüyoruz. Sonuç mu? İşte biri İrlanda olmuş, diğeri de Türkiye...