Tarafsız bir yorum (Gsliyim) ;Bursanın oynayamaması çok normal. Müzesinde uefa kupası bulunduran bizim de ilk 6 maç gol atamadığımızı herkes biliyor. Ki Bursa 5. maçında attı bu bile başarı sayılabilir İlerde böyle olacağının garantisini kimse veremez. Herşey tamamen tecrube. Sercan o golü atsaydı belki Bursa yenecekti ki ilk dakikalarda ben umutluydum Bursadan. Adamlar tecrubesini kullanalarak Bursanın moralini çökertti ve çok iyi bir skorla aldı maçı.

Anadolu takımları ş.ligine gitmesin diyenlere de çok gülüyorum. Yeni doğan bebekten koşamamısına sinir olarak bi daha çocuk yapmamak gibi birşey bu. Kim karnından koşmayı öğrenmiş ki.. Biraz abartılı buluyorum bu yorumları.

Ama Türk futbolunun kötüye gittiğine katılıyorum. Anlamıyorum cidden Fener ş.liginde çok iyi işler yapıyordu daha geçen senelerde. Çeyrek finallere çıktı zico gönderildi.. Şimdi ise İstanbul takımlarının hali ortada hepsi birden elenmiş vaziyette. Umarım Beşiktaş uefada iyi yerlere gelir de kaybettiğimiz puanları geri alırız. Böyle giderse 1 takım ş.ligine 1 takımda uefa gidecek gibi bişey olacak.