Arkadaşlar, bu konuyu açma amacım aslında dün Bursaspor'un bu yenilgiyi alması sonucu her yerde karşılaştığım Lig Şampiyonu olan bir takımın,Avrupa Arenasın'da bu kadar tökezlemesinin sebebi ne olabilir veya Lig'de herkese kök söktüren bir takımın Şampiyonlar Ligin'de böyle oynamasının sebebi nedir ? Soruları geldi hep aklıma ve insanların aklına, bu yazıyı yazarken tamamen tarafsız olarak bakıyorum.
Sene başında Fenerbahçe'nin,Galatasaray'ın Avrupa arenasından ayrılışları geldi aklıma ve son olarak da yıllardır Avrupa'da başarılı olamadığımız.Bunların hepsinin ortak bir sebebi olmalı diye düşündüm bence bu Sebep,Türk Futbol takımları artık sadece kendi içine kapanmaya doğru gidiyor,Avrupa standartlarından kaymaya başladık.Futbolumuzun kalitesi düşüyor,estetik futbol kayboluyor gibi gibi.

Ardından futbolumuza genel olarak a takımı b takımı olarak değil, genel olarak baktığımda eski zevk artık yok gibi birşey, o eski müthiş maçlardan eser yok.

Bu yorumların aynısını bugün Lig Tv'de "Futbol Gündemi" programında gördüğümde bu soruları sizlere de sormak istedim.
Lütfen yorum yaparken tarafsız olmaya çalışalım sonuçta lig bizim futbol bizim.