rob33n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bundan daha basit bulabilir misin emin değilim. Çünkü video sıfırdan adım adım anlatılıyor. Atıyorum bu videoyu bende çekmiş olsam ve senin için çeksem aynısı olurdu. Bilmiyorum belki ben konuyu biliyorum diye basit geliyordur ama adım adım olduğu için zorlanacağını sanmıyorum. Sadece kendine güven ve uygulamaya başla.
Benim anlamadığımı ifade etmem bilyorsundur çok geniş bir kavram yani senin vermiş olduğun örnekte anlamıyorum dan kastım şu idi ben visual basic 2008 ile bir proje yani bir program yapmak istiyorum ancak senin bana vermiş olduğun linkteki örnek uygulamaya bakıyorum asp site yapımı gibi geldi yani benimle ne alakası var diye düşündüm açıkcası tabi benim bu düşüncemin sebebi işi bilmediğimden ötürü olduğunu biliyorum ancak işte o yüzden de anlamadığım için yani nasıl anlatim bilemiyorum neyapacağımı çözemiyorum benim sizlerden istemiş olduğum şu idi liknte rasgele bir makaleden örnek veriyorum tıklayıp inceleyebilirsiniz böyle bir anlatım veya bir video idi http://www.webhatti.com/windows-xp/2...i-anlatim.html