@digiklan hocam gerçekten merak ediyorum. bu tür büyük projelere bir örnek verirmisin ? çünkü şuanda herkes aslı temelinde aynı şeyi tartışıyor. yanlız ortada bir kavram kargaşası var. bahsedilen şu vizyon sahibi insanların projelerine bir örnek verebilir misin ? (büyük samimiyetimle, merak ettiğim için soruyorum)
Ben kendime göre cevaplayım isterseniz. Bana göre şuan tamamen kullanıcının ihtiyacına göre yapılan, para kazanmanın amaç değil araç olduğu her proje büyüktür. Başarılı olacaktır.
Örnek verelim. Zaytung. Belli bir özelliği yok. Kod namına hiç bir şey yok. Ama özgün, yaratıcı ve insanları güldürüyor. Hızla büyüdü.
Fizy. Her gün girdiğim bir site oldu. Hatta fizy.com/mood bölümü geliştirilsin çok daha kral olacaktır.
Bunun gibi insanların ihtiyacını giderecek siteler her zaman kazanır. Ama bizim basit webmaster mantığı ile değil. Fizy bizden birinin elinde olsa 10k da basmıştı splash reklamı.
İlla web projesi yapmak zorundada değilsiniz. Online alışveirşde çok büyük paralar var. Ve hala açık var. Bulun kendinize bir açık. Araştırın üreticilerini başlayın satmaya.
R10 gibi bir platformdan yani olayın zemininden yetişmiş biri e-ticarette az çok maddi destek ile sırtı yere gelmez. Tabi kafası çalışıyor ise.