M6K adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumun için teşekkürler arkadaşım. Ancak forumda çok sayıda özel mesaj almam nedeniyle bu yazıma yer verdim. PM atan çoğu arkadaş, PHP de temel seviye bilgilerine sahip olduğundan dolayı, onların düzeyinde anlatmalarımı istediler. Bu nedenden dolayı ayrıntılara, cache temizleme, ob .vs konularına girmedim. Yazımı okuyan arkadaşların PHP Bot Mantığını en kolay biçimde anlayabilecekleri bir yazı olduğuna inanıyorum. Mesajın ne kadar eleştiriden çok iğneleyici olsa da, yorumuna teşekkür ederim. Burada ortaya koyulan bir emek var, ve emeğe saygı duyulması gerektiğine inanırım.

kusura bakma M6K eğer yorumumu okuyunca fark ettiysen basite indirgenmiş olduğunun farkındayım. yorumu yazarken iğneleme vs amacı hatta eleştiri amacı bile yok. sadece düşündüklerimi yazdım içtenlikle . eğer kırdıysam özür dilerim dediğim gibi herhangi bir amaç gütmedim yazarken, php bölümünü okuduğuna eminim ki görmüşsündür soruların yazım biçimlerini, ben şunu şunu yapmak istiyorum nasıl yapacağım.

sonra her kafadan bir ses çıkıyor. ben daha önce konu açmıştım soru sorma biçimleri site satışındaki gibi bir şablona oturtulsa hem soruyu soranlar için basit olur . hemde cevaplamak basit olur.
1 sayfa kod orta derecede php bilen bir kişi tarafından yazılmış, ne değişkenlerde nede başka birşeyde en ufak bir standart yok, o kodu anlamak mı daha kolay
yoksa 1 standart a oturtulmuş bir şeyi mi. Eğer 1 standart varsa ki bakınız,

Cakephp nin Cookbook una veya Codeigniter ın User manuel ine ve bunların forumlarına, bir standartları var adamların.
bende istedim ki R10 da da bu olsun.