tamam sende dönüm noktana denk gelmişin her erkeğin hayatında bir kız her kızın hayatında bir erkek dönüm noktasıdır alışırsın zamanla.. önce kız için herşeyi yaparsın bakarsın olmaz artık öyle bir noktaya gelir ki kendine zarar vermeyi düşünürsün an gelir intihar edeyim kurtuluyum dersin sonra eğer okuldaysa bu kız okul biter kızı görmemeye başlarsın ve unutamasan bile onu sevmiyormuşsun gibi gelir sonra başka bir kıza aşık olursun (belki de normalde sevmeyeceğin biridir ama o psikolojiyle aşık olabilirsin) ve sonra kendince iyi ki kendime zarar vermemişim bir kız için değer mi *** ne aptalmışım ben dersin.
Gerçi daha ilk seviyedesin zamanla bunları yaşayacaksın burada önemli olan ben unutamam dememek bizde zamanında unutamam dedik bize böyle akıl verene benim ki çok farklı dedik meğerse herkesin ki aynıymış bu kızı unuttuktan sonra gelip bu konuya bakar gülersin

önemli olan ne olursa olsun kendine her zaman hakim olman ve yanlış birşey yapmaman.
Abicim helal olsun valla olayı özetlemişsin. Bi an kendimi buldum yazının içinde. Seviyenin son bölümlerindeyim