Fighter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben verdiğin yöntemler şuan için yanlış demedim. Anlattığın mantığa ters dedim. Çelişkili çünkü seo demek onlar demek değildir. Onlar dediğin gibi öncedendi. Sen sistemin açıklarını arayanlara laf sayarken, verdiğin tavsiyeler sistemin henüz kapanmayan açıkları. Farkı yok o yüzden.

Bu güzel yazının sonunda, kullanıcıya yönelik siteler yapılması gerektiğini yazsan tamamdı olay. Dediğin gibi pastanın pay sayıları azalıyor. Büyük paylar büyükleri büyük yapıyor. Ve küçük pay artık yok.

Bu aynı şu şekilde. Forumda herkes ingilizce kelimede üst sırada olamanın zor olduğunu bilir. Bu ülkemiz içinde geçerli. Google yaşayan bir algoritmadır. Canlıdır. Bakın bu cümlem önemlidir. Sistem kendini besleyerek ve dışardan yeni algoritmalar alarak gelişiyor. Şuan ingilizce kelimeler için dediğimiz bizim sistemimizde de aynı.

O yüzden dediğiniz gibi internette iş yapmak isteyenler için son çanlar çalıyor. Bir şirket kurup, proje üretmek zorundasınız.

Yoksa ilerde sadece "şerefsizim aklıma gelmişti" demekle yetineceksiniz.

Bugün çok şey yazdım. Tabi anlayana Size son bir seo tavsiyesi vereyim.

Google'da üst sırada çıkmak istiyorsanız google.ı unutup. Ben bu sitede insanları nasıl tutarım, nasıl çekerim diyerek işe başlayın. Tutmazsa mesaj atın. Masraflarınız benden İyi geceler.
Yazdıklarının altına aynen imzamı atıyorum.
Kendi markasını yaratamayanlar, kendi projesini üretemeyenler eriyecek.
Ve asıl önemli ipucu şurada.
Geçen zamanın en büyük etkisi proje maliyetlerini katlaması olacak.
5 sene sonra başarıya ulaşabileceğiniz bir projenin maliyeti bugüne oranla kat kat yüksek rakamlara çıkacak. Çalışmaya ve foruma bakmaya ara verip uyku vakti gelmiş.
saygılar