Yazının başında belirttiğin gibi yazı uzun. Gereksiz kısmıda çok ama yazmak istemişsin anladığım kadarıyla.
Yazına daha derin bakarsan kendi içinde çeliştiğinide farkedersin.
Google istediği kadar açık kapatsın. Her zaman sıralama yapması için gereken bir algoritmaya ihtiyaç olacaktır. Ben seo işini yapıyorum diyen adamın işi bu olmalı zaten. Yani google.ın çalışma algoritmasını anladığı kadarı ile yerine getirmek.
Yazım nerde çelişiyor dersen?
Küçümseyerek verdiğin bir kaç örneğin benzerini tavsiye olarak vermişsin. Google.ın henüz kapatmadığını zannettiğin tüyolar bunlarda mesela demişsinki site kodlaması, demişsinki site içi linkleme, backlink gibi.
Peki ben üniversitede dalında uzman bir profesörüm. Kodlamadan hiç anlamam. Sayfa içi linkleme nedir bilmem. Ve kansere çözüm buldum site yaptım koydum. Eee google beni ilk sayfaya alacak mı?
Almaaazz. Ama şimdilik.
Diyeceğim o ki açık kapanıyor açılıyor vs olayı yok. Eğer yapay zeka çalışmaları sonuç vermezse bu iş devam eder gider. Her zaman bir çalışma mantığı her zaman bir çalışma mantığına uyarlama söz konusu olacaktır.
Bu arada yazın için çok teşekkürler. R10'a böyle kaliteli, üzerinde tartışılacak yazılar gelmesi çok güzel. Teşekkürler.