Yazıda haklılık payı yok değil...

Ancak alıntıya kesinlikle katılıyorum...

Yüzlerce seoya etki eden olay var. bunları kimse sayamaz. Buradada arkadaşa karşı gelmeniz anlamsız. 200+ sitem var diyor ve böyle bir konu açıyorsa eminim dikkate alınması gereken birşeyler yazmıştır...

Lütfen bu seo kategorisi altında paylaşılmaya çalışılan konulara "karşı gelmeyiniz." Geliyorsanızda delilleriyle karşı geliniz. Ben böyle yaptım olmadı şeklinde..

Ayrıca her site için aynı kurallar bana göre geçerli değildir...
Bende de bir dünya site var. Birine uyguladığım seo taktiği süper sonuçlar verirken aynı seo taktiği aynı kategoride başka bir siteme uyguladığımda sitede deyim yerindeyse tık sonuç vermiyor.

Aşağıdaki alıntıyı tekrar okuyunuz.

sedathut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle olaya hiç kimsenin bakmadığı bir taraftan bakmaya çalıştığın için sizi kutlarım...
Zaten bence SEO kişiye has tercübe ve bu tecrübelere göre aldığı verimdir. Belki eksik kaçtı biraz ama herkesin gittiği yoldan değilde, kendi yolunu çizerek gitmek isteyenler beni anlayacaklardır.

Bunu denemeden kimse bir şey söyleyemez, teori olarak ta çok mantıksız değil. Kiminin işine yarar kiminin işine yaramaz. İşte demek istediğim, gerçek SEO bu.