Arkadaşlar Merhaba

uzun zamandır aradığım ancak tüm aramalarıma rağmen konu ile alakalı olara benim gibi fazla anlamayıpta bir heves ile uğraşanların anlayacağı dilde bir örnek uygulama veya anlatım vs. bulamadım bende bu yüzden klasik basit kontrolleri projelerimde uygulayıp kullandım ancak bahsettiğim gibi basit işlemler ile yaptığım için artık yetmemeye başladı

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konudur bu başlıktada belirttiğim gibi bir proje hazırlıyoruz ve bu projeye bir ADMİN atamak istiyorum ve bu admin gelen talep üzerine bu programı kullanacaklar için bir hesap oluştursun ve bu oluşturduğu hesaplara yetkiler versin aynen kullandığımız PHP siteler gibi örneğin yönetici (tam kontrol) moderatör (yetkisi dahilindeki formları kullanabilsin) ve standart üye (standart herkeze açık olan formları görebilsin) daha sonra bu kullanıcılar programa k.adları ile giriş yaptığında yetkisi haricindeki tüm sayfalara ulaşmak istediğinde bu adımı kullanmaya yetkiniz bulunmamaktadır veya yetkili ise sayfayı açsın kısaca sormak istediğim budur bu konu ile ilgili bilgi verecek arkadaşların sıfırdan tarif usulu ile veyahut resimli veya video vb. gibi bir makale ile bir çok kişinin kanayan yarası olan bu konuya deyinmesini ve ilgilenmesi temennisi ile hepinize şimdiden teşekkür ediyorum kullandığım veri tabanı access dir veri tabanında tabloyu nasıl oluşturmak gerekir bunada değinirseniz sevinirim örneğin
Id, KullaniciAdi, Sifre, Adi, SoyAdi, Yetkimi yazalım gibi?

Saygılarımla...,