digiklan güzel bir yazı yazmışsın, özellikle en son yazdıklarını tam destek veriyorum. Bu konuyu okuduktan sonra bu müzik dinlenir
http://www.youtube.com/watch?v=rplaapYj408
"Benim hayatta gördüğüm 3 tip başarılı insan vardır.
1- ALLAHIN LÜTFUYLA ŞANSI HEP YAVER GİDEN
2- KENDİ ÜST DÜZEY ZEKASINI KULLANIP, YAŞAMDAKİ MEKANİĞİ GÖRÜP PARÇALARINA AYIRIP KENDİNE GÖRE YENİDEN DÜZENLEYEBİLEN.
3- BAŞKALARININ ÜST DÜZEY ZEKALARINDAN İLHAM ALARAK YA DA DOĞRUDAN KULLANARAK YAŞAMIN MEKANİĞİNE MÜDAHALE EDEBİLENLER.
Gerisi o mekaniğin içinde başkalarının düzenlediği yaşamlarında dönen dişlilerden fazlası olamaz. Forumun en aktif yerinin seo olması çok acı. Çünkü youtube, paypal, facebook seocular tarafından kurulamazdı. Ben bu işten niye para kazanamıyorum diye soranlar en kısa sürede giriş düzeyi bir işletme ya da yönetim bilimi kitabı okumaya başlasınlar. Bir websitesi bir işletmedir, giderini, gelirini, yönetimini, hedefini, analizini kavramsallaştıramazsanız siz sitenizden para kazanamazken birileri (full site içi optimizasyon 20 lira, seo kitabı 10 lira, 1000 imleme 5 lira, 5000 profil link 50 lira...) sizden güzel kazanır. Kimsenin şahsına değildir sözüm, sistemedir isyanım..."