Merhaba,
Uzun zamandır Netdirek.de üzerinden makina satmaktayız son zamanlarda bazı kişiler hakkımızda asılsız ithamlarda bulunmuşlardır. Bu kişiler yetersiz bilgi ve agresif tutumları ile bir çok firmaya bunu yapmaktadırlar.

Öncelikle Netdirekt.de Bayisi yada Reselleri nedir nasıl olunur bunu konuşalım?

Netdirekt.de adresinden 5 ve üzeri makina alırsanız indirim kazanır ve makinanız çoğaldıkca size verilen yönetim panelinden sunucu yönetimi yapabilirsiniz. Yani Netdirek.de bayisi yada reselleri olmak çok büyük bir olay değildir biz yinede bu belgeleyen ekran görüntümüzü eklemek isteriz.

2. Bir iddiaa ise sitemizin Lisansız ürün kullandığıdır. Evet burada madur olan biz herkezler gibi şikayet konusu açmamış Lisans sorunumuzun çözülmesi için destek talep etmişizdir buyurun buda kanıtı;

Alıntı
11-24-2010 12:51 - SUPPORT DEPT
1- Destek paketinizin süresi dolduğu için awbs ye yazma şansımız yok.... isterseniz. www.awbs.com dan bir üyelik açın... lisansınızı oraya kaydıralım.... fakat 30 $ lık destek paketi almanızı istecekleridir... Çünki destek hizmeti bir yıllıktır...

http://www.erikmedya.com/tools/pretest.php Buradaki hatalarıda düzeltmeyi deneyiniz...11-24-2010 09:53 - Müşteri TEKRAR-AÇ
Merhaba,
Gönderdiginiz lisansı girmeme rağmen sorun çözülmedi, hatta bugün başka bir sunucuma alarak siteyi orada çalıştırmak istedim ancak lisans hatası devam ediyor. Bahsettiginiz üzere CURL kurulumuda yaptım. Başka ne gibi sorun olabilir sitem uzun süredir bu nedenle hizmet dışı.11-18-2010 20:24 - SUPPORT DEPT
Awbs istesinden lisans yeniden indirilip... mc@erikmedya.com dresine gönderildi11-13-2010 15:28 - Müşteri TEKRAR-AÇ
Merhaba,
Sistemimizde curl yüklü zaten herhangi bir degişiklik yapılmadı sunucun üzerinden hala sitemizde lisans hatası alıyoruz.11-08-2010 11:09 - SUPPORT DEPT
1- üye alanında lisans dosyanız mevcuttur... http://www.webabi.net/download.php

2- lisans hatası genelde sunucuda curl yüklü aolmadığında verir

Bunun yanı sıra Şahıs firmamız olan Erik Medya vergi yükümlüsüdür. YS belgesi vardır.

Lütfen burada bu tür ithamlar yapanlara itibar etmeyiniz.