Paket-1
• Konu başlığı özgün olacak şelikde değiştirilir.
• Giriş paragrafı özgün yazılır (10-15 kelime)
• Konu ile ilgili varsa resimler kendi hostunuza konu ile ilgili ad verildikten sonra yüklenerek yayımlanır.
• Minimum 3, maksimum 8 adet etiket girilir.(Ortalama 6 adet)
• Bu paket Türkçe makaleler için uygulanır.
• Konu başına üçret 0.15 TL'dir.
Paket-2
• İstediğiniz İngilizce makaleler Türkçeye çevrilir.
• Referans amacıyla bir arkadaşa bir adet makalenin çevirisi üçretsiz yapılacaktır.
• Çeviri üçreti 20 kelime üzerinden hesaplanır. 20 kelime için üçret 0.2 TL'dir.
• Çevirilerin sağlıklı olması için günde en çok 3 makale çevirisi yapılacaktır.
• Çeviri yapılan konuları benim sizin sitenizde yayımlamamı isterseniz ek olarak konu başına 0.15'TL alınır ve paket-1 deki gibi makaleniz yayımlanır.

Çalışma şeklim ve Ödemeler
• Birlikte sürekli olarak çalışacağım kişilere öncelik ve ayrıcalık tanırım.
• Bütün paketler için istenildiği takdirde gün sonunda yapılanlar hakkında gerekli bilgi verilir.
• Ödeme için T.C Ziraat Bankasını kullanıyorum. Size vereceğim Hesaba eft/havale kabul edilir.
• Ödemelerin her hafta cuma günü saat 14:00 a kadar hesabıma gececek şekilde yapılması gerekir. Ödemeler Cuma günü saat 14:00 e kadar yapılmadığı takdirde çalışma bırakılır.
• Herhangi bir nedenden dolayı çalışmayı bırakacağım arkadaşlara en geç 3 gün önce haber verecem ki sıkıntı yaşamasınlar.
• Ben değilde karşı taraf benimle çalışmaktan vazgeçmek istediği zaman alacaklarımı aynı gün yatırdığı takdirde çalışma bırakılır.
• Pazar günleri genelde çalışmam. Çalıştığım takdirde paket-1 için konu başı üçret 0.21 TL, paket-2 için 20 kelime 0.3 TL'dir.
Son olarak Benimle çalışmayı kabul eden arkadaş yukardaki tüm koşulları kabul etmiş sayılır. Herhangi bir anlaşmalıkta -itrader verilip yönetici arkadaşlardan forumdan uzaklaşması talep edilir.
Son olarak hiçbir şekilde fiyat hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapılmasını istemiyorum. Daha ucuza veya daha pahalıya bu işi yapan(yapacak) arkadaşlar kendilerine konu açsınlar.
Konu dışı yorumlar yapıldığı takdirde yönetici arkadaşlardan silinmesini talep edeceğim.

Not: Bu üçretlendirme wordpress alt yapılı sistemler içindir. Diğer sistemler için panel kontrol edildikten sonra fiyat verilir.