Hocam haklısın yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.Benim farkım çok hit alamıyacağımı bildiğim konularda site açmakta
yani mesela bir markanın çim biçme makinesi ile alakalı sadece bir parçası ile ilgili bir site açıyorum ve bununla alakalı
gelenler oluyor google beni seviyor bu durumda..çünki eşsiz..kelimelerde yukarı çıkıyorum..keyword araştırması yapmak gerekiyor
öyle ben oyun sitesi açtım gelsin hitler yok..ben yabancı takılıyorum ama türkçeye başlarsam eminim 1. sıraya yerleşirim bir çok aramada
sebebi basit bir mantığa dayalı..kullandıgım tekniklerin %90 ı beyaz şapka geri kalanı ise %10 siyah şapka oda rekabet etmek için.
bugun 1000 lira kazanıyorum ama yarın bir gün istikrarlı bir şekilde bunu daha çok artıracağım.
Ne güzel demişsin etiketlerden siteler gümledi diye aynısı banada oldu ama çok eski sitelerimde şimdi ise tamamen takip amaçlı
kullanıyorum hiçbir etiketi indexletmiyor trafiğimi artırmaya çalışmıyorum, buda benim için bir kazanç.
ikinci olarak sosyal siteleri kullanmak gerekir ama yabancı sitelerimde böyle. türkçe sosyal siteler olması lazım ki (bu iyi bir proje aslında
bunu neden yapmazlar hiç bilmiyorum). sosyal siteler hit artırır.
normal siteler çok link olması çok içerik çekmek değil, orjinal olmasından geçer. kısaca tek olacaksın. ben domain aldıgımda
mesela ayakkabınasılgiyilir.com bunun net org hepsini alırım.siteyi kurarım adsense yerleştiririm ve post attıkça yüzlerce siteye gönderirim.
Yabancılar bu işin mantıgını çözmüş bakalım r10 daki arkadaşlardan kaçı bunun farkına varıcak (yapanlar var ve bu konuyu konuşmuyorlar biliyorum)
yazıma sonra devam ediceğim şimdi yemeğe geçiyorum. yazım hatalarıma bakmadım şimdiden kusura bakmayın. gelince kontrol ederim.