Firmanın büyüklüğü ve çalıştığı çevreye bağlı bu. Arkadaşım istanbul'da Türkiyenin en iyilerinden birinde işe başladı 4 ay önce 3.500 TL alıyor. Sadece Asp.net programlama ile ilgileniyor başka bir şeye karışmıyor. Ama bu tarafta kendi çapında eğlenen bir web firması var çok az eleman çalışıyor çiziyorsun siteyi html de kodluyorsun asp/php de programlıyorsun herşeyi sen yapıyorsun ama 1.000 tl alıyorsun buda var hepsi var işte bu firmanın büyüklüğü ve müşteri yelpazesiyle alakalı. Bunlar 500 liraya web sitesi yaparken onların fiyatları 5 bin $ dan başlıyor. Profesyonellikte cabası.
katılıyorum yorumlarınıza bu fiyat bir berbere girip fiyat tarifesi levhasıyla döncek bir çark değil kimi firma vardır yelpazesi geniştir ayda 100 web sitesi yapar 5.000 tl verir kimi firma ek gelir olsun der ayda 5-10 web sitesi yapar asgari ücretle çalıştırır bu olay tamamen iş verenin müşteri kitlesine bağlıdır. mesala bana bi web tasarımcısı lazımsa o adam isterse c++ , php vs dilleri bilsin ama bana sırf html lazımsa ve benim yelpazem sınırlıysa ben o adama kalkıp 2.000 , 3.000 tl vermem , veremem asgari ücrettir ssk , yol , yemek o olayda gene şirketin kararıdır gerçi ssk zorunluda yol yemek olayı