Güzel bir yazı teşekkürler..senin dediğin iktisattada pek geçerli değil..ne kadar iyi olursa olsun dış etkenler seni bozguna uğratabilir..hesabını tutturamayabilirsin..şu an kurunun yanında yaşında yandığı gibi..bir özgün site açarsın dediğin herşeyi yaparsın ve ilk başlarda iyidir sonra bir spam site gelir kasar senden yukarı çıkar, gelirin hitin düşer..sen beklersin nasıl olsa düzelir diye..biri daha gelir aynı şeyi yapar (belki diğer site gider) bakarsınki gelen giden çok sen asıl istediğin verimi alamazsın..bu böyle sürüp gider..yada tutar google algoritma değiştirir..sende etkilenirsin..

ben işin aslını söyleyim..ben bir site açtım yabancı bir site ve 1 hafta sonrada 600 dan fazla backlink kastım çok şükür 5,6 aydır ilk 10 da..1 haftalık bir site oldumu (hemde 1 milyon küsür aramada) sana ilk 10 da..dersenizki kalıcı olmaz gider..giderse gitsin..hem içerik giriyorum hemde backlink...benim için önemli olan bana bu sitenin ne kadar para kazandırdığı..bunun gibi 100 tane sitem olsa zaten çok para kazandırır bana..dersenizki 1 yıl sonra hepsi gider..yenisini açarım..sonuçta kalıcı olmak mı yoksa kısa sürede para kazanmakmıdır önemli olan. elbette gerçek hayattada maaş aldıgın bir işin olması gerekir...vurgunu yap uzaklaş gibi oldu ama çok büyük parasal yatırım herkes yapamaz facebook gibi bir sitemi açıyor herkes..amacımız nedir?..şu an memnunum en azından ayda 1000 lirayı geçiyor kazancım..yapıcağım şeylerle bu 10 kat artıcak..

kalıcı bir site hiti bol bir site yerine ben 10 kişi gelsin 1 kişi tıklasın mantığındayımdır...benim için önemli olan hit değil o gelecek 5-10 kişinin tıklamasıdır..ben 1000 kelime kasarım 1000 kelimeyede backlink alırım..sosyal siteler vs gönderir trafik sağlarım..twitter bile her bir siteme bir sürü kişi gönderiyor..kazanç değilmidir önemli olan?

yanıldığım yanlış yazdıgım konular cümleler olabilir kusura bakmayın şimdiden...belki bir gün yaptıklarımı video ya çekerim..eminim yüzlerce insanda aynı tekniği uygular..dersenizki farkın ne cidden çok farklı...örnek bir sitemin bugunki kazancı sadece 49 gösterim (5 gösterim bile olur)

XXXXXXphonedialer.XXX 49 2 4,08% 63,13 $ 3,09 $

ben niche siteler ile uğraşıyorum ama yaptıgım şeyler farklı o ayrı...