Arkadaşlar peşini bırakmayın bazı arkadaşlar bir şey çıkmaz da diyor haklılarda mevcut kanunlarımızda onlarada hak veriyorum ama sen şikayte etme ben şikayet etme ozmana emniyetde az talep olduğundan birimine fazla önem vermiyor şikayetler çoğalınca önlem almak ve birimlerini geliştirmek zorundalar bir de bu açıdan düşünün
Bu Konuda katılıyorum hocam bizde bir kaç hafta önce radyo sunucularımızda bu tür sorunlar yaşadık. Savcılık işe yarıyor. 1,5 haftada tak diye yapanı karşına dikiyorlar işe yaramıyor diyenleri Takmayın yeterki üstüne gidin. ben çok kişiyi diktim karşıma. Kanunlar yetersiz olsada uygulaması güçlü. ama nasıl güçlü siz üstüne düşerseniz. Yok ben şikayetimi yaptım savcılığa verdim beni çağırırlar derseniz pek kaleye almıyorlar ama her gün hergün dilekçe ile bildirirseniz. Birikimden çağırıyorlar. Azarlamak için ama her gün saldırı aldığım için hergünün dilekçesini verdim müdehale edilmek zorunda vs gibi hareket ederseniz haklarınnı bilincinde oaln bir vatandaş gibi. Savcı karşısında ezilmezseniz. Öylede bir buluyorlarki tere yağından kıl çeker gibi. Sonrada bi dava. maddi tazminat ve mahkeme masrafları ortalama 3 bin tl yi takıp yolluyorlar. Benim dava önümüz hafta bitiyor nasipse.
Tekrar geçmiş olsun.