Bak olay şöyle gelişir: Sevgilim yanımdan gidince, ben cafeye doğru tam yönelmişken karşıdan birinin kucağında kediyle geldiğini görür direkt o tarafa yönelirim. Aaa bu çok tatlıııııı adı ne bunun derim. O adını söylerken kollarım kediye çoktan uzanmış olur. Hatta kucağıma almak için adeta çekerim kediyi kadının kollarından. O sırada işte benim de kedim var. Bu çok şeker. Kız mı erkek mi falan derken. Tanışırız. Hee adım da şu derim
O bayanlar da muhabbete girer tabi. Derken hemşehri bile çıkabiliriz 3 dakika sonunda
bendede olaylar şöyle gelişir
beni bıraktıkları koordinat tan oynamam en fazla etrafa göz gezdirir ,istatistik tutar , pdam yanındaysa şifresiz wireless ağı taratıp bulabilirsem msn,mail,sayaç kontrolü yapar yeni fikirler edinmek üzere hiç girmediğim sitelerde gezerim,değilse mp3 çalardan müzik açar yada yarım bıraktığım filme devam ederim o da olmadı mutlaka yarım bıraktığım bir script vardır onu update ederim ,pdam yanında değilse yapmam gerekenler hakkında kafa patlatmaya devam ederim
banane kediden köpekten el alemin sevimli veledinden saat yol soranlara cevap bile vermem