Aynı okul olmasada , aynı şehirleri tercih etmeye çalışın ayrılmamış olursunuz , en azından hafta sonları buluşabilirsiniz.
Bakalım şu an ikimizde aynı düzeydeyiz belkide 4 yıllık kazanamayız ama kazanmak zorundayız diyelim..hiç bilmiyorum aynı şehire düşme ihtimali nasıl falan..ama öyle olursa rahat olur tabi
Evet aynı şehirleri tercih ederseniz iyi olur. Farklı şehirlerde olursanız dost acı soyler hesabı o ilişkinin omru uzun surmez. Sonucta hazırlıgıda sayarsak 5 yıl ayrı şehir.
Dostum bende aynı senin gibi düşünüyorum fakat çok seviyorum çok güzel bir ilişkim var öyle laylaylom da değil oturmuş bir ilişki yani kabullenemiyorum.
Bu, ilişkideki en kritik dönemeçtir... Bunu aşabilirse ilişkiniz büyük olasılıkla daha sonra ayrılma olasılığınız çok düşer. İlişkilerin çok büyük bölümü bu dönemeci geçemez. Aslında bir nevi gerçek aşk testi diyebiliriz buna. Çünkü artık her iki insan da geleceklerine karar verme aşamasındadırlar. birbirinizi geleceğinizde istiyor musunuz istemiyor musunuz bunu görmenizi sağlayacak bu...
Rahmi abi yorumun için çok teşekkür ederim / diğer arkadaşlarada teşekkür ederim..
Dediğin çok mantıklı fakat bu süreçte bile onu deniyorum ona fazlasıyla güveniyorum ama çok şüpheci bi insanım şüphe birazda mantık yürütünce güvenin bile önüne geçiyor şu süreçte..yani üniyi düşününce..
Eğer 4 yıllık bir üniversite seçemiyeceksen aynı şehre gitmeyi sakın düşünme.
Ona güvendiğini bu nedenle ayrı şehirde okumasında sakında görmediğin hissini yansıt biraz.
Bir arkadaşım kız arkadaşıyla aynı şehri seçti tabi kızla aynı şehirde olmak için kızın üniversitesinden kademe olarak daha düşük bir üniversite seçti kız okudu kendi denginden bi çocuk için çocuğu terk etti.
Ayrı şehirde okuyan arkadaşlarım var hiçte sorun olmuyor hafta içi okul hafta sonlarıda aşk meşk devam ediyorlar.
Ayrı şehirde okuyupta nasıl haftasonları görüşüyorlarsa şehirler yakındır o zaman

içinde varsa kızın zaten yanımda da yapar..ama işte uzakta olunca araya soğukluk falan girer böylece unutulur gideriz sorun bu..