trdeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun kadar iyi performans vermesini beklemek ve referans görene kadar beklemek o kadar profosyonel olmasını beklemek benim 1 senemi alıcaktır bu zaman zarfında Hostgator'a devam ediceğim gerçeğini değiştirmeyecektir. (Hostgator kullanıcısı değilim) Türkiye de hiç bir firmaya güvenim yok ve olmayacak (şuanki şartlara bağlı kalarak söylüyorum...) tartışma olmasını istemiyorum sadece şahsi görüşüm ve ben sizin düşüncenize saygı duyup sadece soru sordum ve hala sorumun cevabını alamadım. Neden VPS 45k yı kaldırmasın ? Saldırı yok birşey yok.
Merhaba,

Sorunuza birtakım cevaplar garipserseri rumuzlu meslektaşım vermiş, eklemek istediklerim şunlardır.

Şahsım adına konuşuyorum... Eğer bir kullanıcı sitesini çok iyi optimize edebiliyor ise dediğiniz rakamlara Türkiye şartlarında ulaşmasada muhtemelen %50 sine ulaşması mümkündür.

Sunucularımı kontrol ederken ciddi anlamda hit alan siteler tespit edebiliyorum, bırakın sunucuyu yormayı, kullandığı işlemci limiti olsun, gereksiz script tabanlı sorunlardan sunucuya zarar vermesi olsun, boş beleş veritabanından e-posta gönderimleri olsun bunların hiçbiri yok bu kullanıcılarımda, varsın 100 K hit yapsın beni ilgilendirmez, çıkıpta sen bu kadar hit alıyorsun dedicated sunucuya geç diyebilmem için birşeyleri kanıtlamam gerekiyor.

Öte yandan günlük 100 hit bile alamayan 2 ziyaretçi birkaç sayfa gezdiği zaman sistemi öylesine yoran ve anlık işlemci kullanımı tavan yapan bir sürü kullanıcım var ve yakalıyorum, bu kullanıcıyı bazen anında askıya almak zorunda kalıyorum ve bilgilendirme yapıyorum.

Sözüm şudurki aldığınız hizmette iyi bir performans almak birazda sizin elinizde olan birşey. Size özel mesaj ile öyle referanslar verebilirimki dediklerime katılacaksınız eminim.