cinekent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar

Pini 3 kere yanlış girdim
Bu hesabın Kişisel Kimlik Numarası (PIN) üç kez yanlış girildi. Bu nedenle, reklam sunumu ve hesap erişimi geçici olarak durduruldu. Hesabınıza tekrar erişim kazanmak ve reklam sunumunu devam ettirmek için lütfen bize ulaşın.
diyor nasıl hesabı geri açtırabilirim
burdaki cevabı göremeyip buraya konu actıgın icin, sallama ile pin i tutturmaya calıstıgın icin ayrıca surekli cevap yokmu diye tekrar tekrar sordugun seni bi güzel alkışlıyorum günün adamısın

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
puk koduyla
şaka bi yana mail atman gerekir iletişim bilgisi vermişlerdir. de 3 kere neden yanlış giriyorsun
+1 katılıyorum. niye 3 kez yanlıs giriyosun ?

deneyim dedim
bugunde bi baktım pin gelmis napmam iletişimden attım mail açılır mı sizce ?
bu sorunun cevabını bilmemiz icin ya google da calısıyor olmamız lazım yada müneccim olmamız lazım ) sencede öyle degilmi ?

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deneyerek pin kodunu bulmaya çalışan ilk gördüğüm kişisin
var var böyle bilincsiz hareket eden cok arkaadaslar var kendi kendilerini sıkıntıya sokuyorlar.
başka cevaplayacak yok mu ?
cevap zaten keni attıgın ilk mesajın icinde yazıyor bak gör diye kırmızı ile işaretledim
cevaplayan yok mu ?
tekrarlamana gerek yok
cevap verecek yok mu ??
pff... galiba post kasıyosun.
bize ulaşın dan ulaştım açılır ihşallah
Bravo en sonunda dogru yolu bulmuşsun

ya merak ettim bu konu kamera şakası gibi bişey. gercekten kusura bakma arkadasım ama cok güldüm yaa sana bence google a mesaj atmak lazım bu arkadas deneyerek pin i tutturmaya calısmıs o yüzden bloklamıssınız acmayın aklı basına gelsin demek lazım

Not : saçmaladıysam kusura bakmayın