Güzel bi optimizasyonla 200k ya kadar Hostgator da barındırdığım zamanlar oldu. Neden 45k'yi VPS kaldırmasın ki ?
siz nekadar iyi sitenizi optimize ederseniz edin siteniz vps de bu hizmeti sizin isteğiniz gibi sorunsuz olmaz olamaz vps maksimum 2 gb ram alıcaksınız size nekadar işlemci hızı vericekler bunları inceden hesap yapmanız gerekli
firmamızı hostgator gibi bir firmayla kıyaslamayın hostgatorda en az 2000 sunucu vardır diye tahmin ediyorum sahin bey cevabı size cok iyi vermiş gerci yazıcak bir cevap bulmadım Siz Türkiye de aradığınız bu özellikteki hostu size hiçbir firma hosting olarak veremez veririm diyen varsa buyursun size direk bir sunucu acılır orda sadece sizin siteleriniz barınır buda size ortalama aylık olarak 500 tl ye patlar
bence vps alıcaksanızki almayın yine tavsiye etmiyorum direk kendinize 1 gb bağlantılı trafikte sorunolmayan sunucular alın onuda sayfa.net engin bey size yardımı olur bizim sunucularımız aylık 4000 gb trafik kotası bulunmaktadır malum Hollanda trafik seviyor
Bu tamamen maaliyet ve kapasite meselesi, garipserserinin hostgator gibi 16 çekirdekli sunucuları olsun, Theplanet Dc nin %30 una kadar sahip olsun, Dell gibi sunucu markaları sunucu sponsoru olsun, 1 sunucuya maksimum 300 hesap açılsın ve en az 3 bin dolarlık maaşla admin çalışsın. Emin ol garipserseri daha iyi hizmet verecektir. Şimdi size soruyorum, garipserseri mi yoksa hostgatormu?
Saygılar.
Teşekürler.... iyi cevap