uni oku tekrar sınava gir lys ye tekrar gir çalışmaya başla şimdiden sakın kimseye güvenme.Elin ekmeği kanlıdır silersen yersin silemessen aç kalırsın.Esnaflık desen dürüst çalışarak para kazanamassın üçkağıtcılık yapacaksın onada grurunu hiçe sayabilirsen düzgün birhayattan vazgeçip lanetli bir hayata adım atacaksan sen bilirsin.(Mutlu olamassın belki çokparan olur ama yuvan olmaz.)

Mutlaka ama mutlaka uniyi bitir.Ben mesela öğretmenlik okuyacağım sen model dekorasyon öğretmeni olabilirsin bunun için sana ek puan sağlıyorlar.Doğuda bile görev yap şuan öğretmen maaşı 1500tl neyden kötü? her ay 15 inde paran bankanda git çek evin olur araban olur.Evlenirsin belki çok zengin olmassın ama açta kalmassın düşünsene hanımınında öğretmen yada biryerde çalıştığını? eve 2000 tl den fazla maaşgirer evli ve çocuklu olanlara devlet daha fazla maaş veriyor maaşın 1500 den 1800 e çıkıyor haftasonları yömiyeli olarak çalışsan onuda sigara parası yapsan çocuklarınla beraber yesen ev araba mutlu bir hayat ben olsam kesinlikle okurdum