Nereden biliyorsunuz da bu kadar iddialı konuşabiliyorsunuz. Çevrenizde konuyla ilgili sıkıntı olupta bu şekilde bir durumda kalan var mı? Çünkü yaşamış gibi çok iddialı girmişsiniz konuya. Google çokta ufak rakamlarla uğraşmaz. Ayrıca google ile maliye arasında bayağı sorun teşkil etti bu durum. Çünkü maliye googleyi vergiye bağlamak istiyor, TR deki kazançları itibarıyla. Ayriyeten googlenin ofisi olsa dahi göstermeliktir diye tahmin ediyorum. Çünkü çoğu arkadaşımız onların TR ofisine telefon ile bağlanmak için can atıyor. Sorunları ile mail dışında ilgilenen (hatta bazı maillere bile cevap gelmemesi de cabası) kişiler görmek istiyor. Eğer mümkünse bu ofisin adresi ve teli de varsa paylaşında herkes bilsin.
Siz bilirsiniz arkadaşlar. O zaman bana inanmayıp ödemenizi yapmayın. Daha sonra aynı ben gibi bu konuda sınırsız bilgiye sahip olursunuz. Evet çok iyi biliyorum çünkü Google ile direkt olarak ilk önce peşin ödemeli 1 yıl, daha sonra sonradan ödemeli 2,5 yıl ve en sonunda da (ilk firmamı batırmadan önce) 45 günlük cari ve sınırsız kota ile 1,5 yıl çalışmış bir adamım. Aynı zamanda hem kendi başıma geldi hem de etrafımdaki birçok sanal mağaza sahibi dostumun başına geldi. Bu yüzden bu kadar net yazıyorum. Ama tabi ödeyip ödememek tamamen sizin kararınız. Biz millet olarak biraz yaşayarak tecrübe etmekten hoşlanıyoruz sanırım. Ben google nin ortağı gilan değilim, ödeyeceğiniz para benim cebime de girmeyecek sonuçta. Bu arada onları Levent'teki ofisi sadece hukuki ve parasal işlemlerle uğraşırlar. Kimseyle telefonla veya yüzyüze muhatap olmazlar. Size ulaşılması gerektiğinde zaten onlar sizi bulur. Zamanında aylık 8-9.000 TL bile öderken benim müşteri hizmetleri sorumlum direkt İrlanda'da Türkiye koluna bakan türk asıllı bir arkadaştı. Ne zamanki ödemelerde aksama oldu ben de Levent'te bir yerleri olduğunu o zaman bana ulaştıklarında öğrendim. Ama diyorumya Google benim babamın oğlu değil. İster inanın ister inanmayın. Ben sadece arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım...