Siz yapıyorsunuz onlar yapıyor herkes yapıyor....olan ise iyi niyetli kullanıcılara ve sayfa sahiplerine oluyor.Bu sadece sayfa ile değil hack denen saçma şeyin ürünü bunlar.çalmak çırpmak zarar vermek herhalde insan egosunu tatmin ediyor.14 yaşındaki küçücük çocuklar interneti doğru dürüst amacına göre kullanmak varken ne yedüğü belirsiz saldırı ve hack sitelerine girip kendini kahraman zannediyor.kapkara bir temada tüm üyelerin avatarları kuru kafa ile dolu bir sürü hack sitesi....
Ve sonuç: büyük bir güvensizlik ortamı.Onlar yapınca suçlu biz yapınca haklı..mantık hep bu olmuştur.Sorunun kökenini araştırmak bu olayı tamamen ortadan kaldırmak çözüm olarak görülmemiş hiçbir zaman.Hack denen şey: şu an itibariyle dinen suçtur çünkü kul hakkına girer.Ama maalesef ki kanunen hiçbir yaptırımı yok.Çok ağır cezaların gelmesi gerekir öyle ki: insanların bu suçu işlemeye düşünmeye bile korkmaları gerekir.Adam gelir sitenize bir bayrak diker ve açıklarınızı kapatın bu hack değil uyarıdır der..İleri zekalı zaten sen hack yapmışsın siteyi yayına kapatmışsın daha ilerisi varmı bunun.Varsa bir açık madem o kadar düşünceli ve iyi insansın iletişim kur sahibiyle söyle açığını o da gerekeni yapsın.
Konuyla alakalı olduğu için yazmak istedim çünkü yeni de olsa bu sektörden çoğu kişi ekmek yiyor.Birileri de şen sıpa edasıyla birilerinin ekmeğine mani olmaya çalışıyor.Hep demişimdir bu ülkede idam kalkmamalıydı.......
haha ben iletişim kurayım hemen diyeyim ki kardeş sen atatürk'e türkiyeye küfür ediyors un rica etsem sayfanı silermisin yada o küfürleri yazdıklarını silermisin diyeyim ?? Ben size normal bir sayfa demiyorum.. o Bayrak basıcam dedim kişiler 40.000 100.000lik sayfaları hacklediler. onlar için diyorum ve uyarıyorum şunları yapmasınlar diye..