EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hata kodlama stilinde olsa sitede karakter bozukluğu olurdu sitede karakter sorunu yok sadece bazı sayfalarda php hatası alıyorum kodlar gayet düzgün ama serverden servere bazı özelikler değişebiliyor. yardım etmek istediğinizin farkındayım yardımınız içinde teşekkürler ama ben php hatasından siz karakterden bahsediyorsunuz

hocam dediğiniz şekilde taşındı site ama ne bileyim yine hatalar var
Karakter bozukluğu olması gerekmiyor kodlamadan dolayı.
Functions.php ve login.php yi notepad++ ile aç. Karakter setleri utf-8 without bom mu diye kontrol et. Taşıma esnasında karakter set problemi olabilir.
Header fonksiyonunu kullanabilmek için ondan önce herhangi bir çıktı vermemen lazım. Ki bunu yazan insanlar bu çıktıları vermezler.
Ya header fonksiyonunu çalıştırmadan önceki fonksiyonlardan biri bir çıktı veriyor (hata mesajı gibi) ya da dosyanın karakteri seti utf-8 without bom değil. bom byte order mark diye bir dosya başlangıç karakteridir. ve bir çıktı olduğu için ondan sonra session ya da header gibi fonksiyonları kullanamazsın.
Dosyayı taşırken notepad ile falan açıp içinde düzenleme yaptıysan da kaydederken bu problem ortaya çımış olabilir.