Arkadaşlar, çocukluk hobisi olarak yaptığım bir iştir. Yalnız zamanla baya bir arım olunca bu işi ticarete dökmeye kalktım. Tabi babam çok eskiden beri yapmaya çalışmış ama benim kadar işi ilerletememiş kendi halinde köyde bir kaç karakovan arıcılığı ile yapmaya çalışmış. Bende biraz internet bilgimi kullanarak bu işi ilerlettim tabi çok öyle fazla bir üretim sahamız yok ama hiç kimseyle muhatap olmadan şahıs kendisi gelip alıyor. Çok ta öyle bal satmak gibi bir derdim yok ama bununla ilgili istanbulda bir semtte dükkan açmak istiyorum. İnternet satışları öyle çok değil biliyoruz ki ülkemizde internetten alış veriş yapan kişi sayısı çok az. Halkımız genelde görüp beğenip de alıyor o yüzden dükkan açmak gibi bir düşüncem var. Tabi açmaktan da korkuyorum ya satamazsam deyip dükkan kirası ve dükkanda duracak eleman parasından korkuyorum Ne diyorsunuz bu iş ürünlerimi satmak için nasıl olur kar etmesemde olur zarar etmiyim de. Çok şükür sitemiz üzerinden de satışlarımız var yalnız ziyaretçi potansiyeline göre çok da sipariş yok. Böyle bir dükkanın olması insanların internet üzerinde sipariş vermesini etkiler mi? Etraflıca düşünce ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.