Youtubenin tekrar açılmasıyla video portallarında mutlaka bir artış olacaktır. Video portalı kurmak isteyen arkadaşlara php melody'nin son sürümünü şiddetle tavsiye ediyorum. Çoğu video sitesinden otomatik bilgileri çeken sistemi kendi içerisinde mevcut, ister kendi playerinizle ister orjinal playeri kullanarak videoları yayınlayabiliyorsunuz. Bide facebook botu oldumu siteyi güncellemek çok kolay oluyor.
Facebook botunu Kürşat Şentürk adlı arkadaşın eski versiyonlar için yaptığı botu son versiyona uygun hale getirdim.
Bota herhangi bir videunun linki giriyorsunuz o üyenin veya o gurubun tüm videolarını çekiyor. İstediğiniz videodan başlayabiliyorsunuz facebooktaki yükleme sırasına göre alıyor, istediğiniz yerde de durdurabiliyorsunuz.
Sanatçı kısmınıda bota ekledim.
5 farklı tag girebilmeniz için yeni seçenekler ekledim.
Bot'un Ücreti:
45 TL Özel temaya gelince:
Demo:
http://www.futbooltv.com
Php melody'nin tek premium teması, sadece 5 kişiye satmayı düşünüyorum.
Temayı benim kurmam lazım bir çok php dosyasında değişiklik yapılması gerekiyor. Logonuzuda ben yapıyorum, Link rekleri ve sitenin ton rengini istediğinize göre değiştirebilirim.
Özel Tema'nın ücreti:
35 TL
Ayrıca Php Melodyd'de türkçe karakter sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımıcı olurum.
Scripte değişmesini istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum.
Ödemeler İş bankasına yapılacaktır.
Botuda en fazla 5 kişiye satmayı düşünüyorum.
Ödeme alındıktan sonra her türlü kurulum işlemide bana aittir.
Bana sıfırdan bir video portalı yap diyenlerle msn de görüşelim.