Anlık 5K'lık hiti paylaşımlı hosting hizmeti veren firmaların sağlaması pek mümkün değil. Az hitli siteleri olan arkadaşların sunucularında yada VPS üzerinde barınmanızda fayda var.
Hocam çok güzel bir kısıma değinmişsiniz. insanlar beni yanlış anlıyor ben bu mesajlara anlık olarak cevap veremiyorum o yüzden ö.m atın dedim bazı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. çok uygun ve güzel ilgilendiler. Benim şuan kullandığım reseller 500 GB BW var. CPU % 25 ama ben biliyorum ki anlık 1 K girdimmi kapanacak sıkıntı yaratacak. Referansı olmayan daha önce bu iş üzerinde hiç bir iş yapmamış kişiler sanki whm 'den hesap açıyormuş tavırları sergiliyor. Hani komiktir. Çok farklı olmayan özel hostingler geliyor. acayip acayip fiyat veriyorlar. Hani bu işten anlamasam standartlarlar arasındaki çelişkiyi anlıyamıyacağım. Cpanel lisanslı bi vps alabilirim onun dışında resellerda olabilir.
Bu arada benim hatam var 1 konuda mesaj atan arkadaşlara teşekkür edip belirteyim.
Hitlerin % 70 'ı facebook üzerinden sağlanmaktadır. içerik olarak video sitesidir. dizi konseptli, onun dışında siteye saldırı sözkonusu değildir tahmini hit sayısı 45 K civarı olacağını düşünüyorum. tekrar ediyorum lütfen yazan arkadaş olursa sağlıyabilecek PM atsın
iyi çalışmalar.