Helal valla Konu din devlet işlerine girmiş.

Yaş küçük olsa da, hep muhabbet arasında geçerdi duyardık görürdük okurduk belki bana da ilerde bunlar tecrübe olacaktır.
Evlilik çok çok zormuş. Sadece aşktan, cinsellikten, yalnız kalmamaktan öte değilmiş. Çünkü her günün diğer gününe uymuyor, dünyanın işleyişi de aynı. Kader diyeceğim teist'lerin yapısını inancını bilmediğimden olmayacak ama günlük hayatının işleyişinde maddi manevi zorluklarda -ki bu sadece bilgisayar olsa ne âla- 2 tarafta birbirlerini sorumlu tutuyor ve ortada tartışma söz konusu. Ve hemen yanı sıra güven bitti mi o evlilik yürümüyor(muş). Sen kendini daha iyi tanırsın. Mesela ben kendimi biliyorsam aşık olduğumla değil büyük ihtimal mantık evliliği yapacağım. Çünkü ben aşkı çok pis yaşıyorum Hep karşımda kinin dediği olsun diyorum(yanlışta olsa) ve çok derin bir huzursuzluk doğuyor içime oda dışarıya yansıyor. Lakin aşık olduğum kişiye -koşulsuzca bağlılık- güveni verirse anca iş evliliğe gider. Tabi çocuklarınız olur daha çok bağlanırsınız o ayrı.
Sizce bilgisayarcı bu kadar dert ediyorsa polis asker tır şoförleri vs. bunlar napsın valide babamı çok beklemiştir, şehir dışına göreve gidip günlerce dönmediği zamanlar.

bu arada "İyikide islam var zaten" bu ve diğer olgun mesajların ötürüde takdir ederim. Debugger hocam; Bakara Suresi 256. ayeti ..