yanlızlık nedir bilirmisiniz? Belkıde sız nerden bıleceksınız yanlızlık nedir? son model bır araban olsada kapında mılyarların yatsada bankada bazen soguk bır cama kafanı yaslayıp bunlar yerıne keske bır hayat arkadasım olsa onunla çıkıp kordanda sahılde ,parkta bir tur atıp ıkı espırı yapsam o bana takılsa ben ona takılsam ,akşam eve geldıgımde kapıyı açan 4 duvar yerine bir eş olsa soğuk duvarların bakışları yerıne hoş geldin dese gununun komik yanlarını anlatacak bır ınsan olsa bir eş olsa..Sevgi nedir bilirmisiniz? Sevgi umuttur insan için. Sevmeyen insanın umududa yok olur ..En verimli günlerinde (gençliğinde) sana bakan çoktur zaten herkesdir.ama en verimsiz günlerinde (yaşlılığında ve zor günlerinde) sana yaklaşan bile yoktur..İşte ozamanlar yanında sadeec emektar bir eşin vardır..
Sevgili arkadaşlar evlilik kutsal bir birleşmedir.Tabiiki Allah herkesi vicdanlı iyi insanlara düşürsün.İki birbirini seven kişi sırt sırta verdimi dünyadaki dağları yerinden oynatırlar..
Size tavsiyem günlük yaşarım rüzgar beni nereye süreklerse gibi hayatın ve gençliğin oyunlarına kanmayın..Yaşınız ilerleyecek sevdikleriniz tek tek size ve hayata veda edecek işte ozaman sizi kıskıvrak yanlızlık yakalacak.İşte ozaman parada ,lüx bir yaşamda sizi ilgilendırmeyecek sadece ağzınız tek bir laf edecek.."" Keşke ""