merhabalar hocam,
hepsini resmini çekip yazmısınız. öncelikle ilk resimde verdiğiniz olaya değineyim. kategorinin açıklama ve etiketlerini giriyorsunuz. bu girdikleriniz o kategori sayfasında meta description ve meta keyword olarak yazıyor. sitenin o yanını görüyor google ama o şekilde arama yaparak farklı şeyler yazdırır google.
2. olarak oyun sayfasında demişsiniz o yazdıklarınızı google kaynaktan alır sadece arka planında resim oldugu için taranmıyor. google kaynaktan bakar. kaldıki o yazdığınız yazı sayfanın meta description nında yine yazıyor.
yinede SİZLERİ kırmadım ve sonucunda bunları bir seocu arkadaşımıza gösterdim. çok ufak tefek değişiklere gidildi.
Sonuç olarak Script v14'e çıkarılmıştır.
+ Fooxweb İmleme olayı yapılmıştır. (Googleda hızlı indexlenmek için).
+ Wordpress konu pingleme sistemine yakın bir pingleme sistemi yapıldı.(Google indexlenmeyi tam anlamıyla sorunsuzlaştırmak için.)
+ Oyun Sayfasındaki metalarda değişikler yapılmıştır. (Seo adına geliştirme istekleri sonucunda).
+ Botlardaki çekilecek oyunların sol taraflarına resimleri eklenmiştir. Bütün botlara bunu yaptım. sadece bot 3'teki bazı oyunların sağ alt köşesinde çekilen oyun sitesinin logosu vardı onları görüp eklemeniz için düşündüm. Sonrada diğer botlarada yaptım ki özgün olarak oyunun ismini değiştirmek isteyenler resimdende birşeyler türetebilmesi için..
+ Bildiğiniz üzere bu script adsensede düşük hitte çok iyi oranlar çıkartmaktadır. Deneme yöntemleriyle bu oranı daha yükseğe çekmek için performans arttırdım.
Yenilikler her zamanki gibi önceden alanlara ücretsizdir(İsteyen arkadaşlar ftp bilgilerini p.m. atsınlar).. Yeni alacak kişiler 75 TL'ye v14 versiyondan kurulacaktır.
Not : Bazı arkadaşlar 70 TL olurmu v.s. diye gelenler olmuştur. Kesinlikle 75 TL altına vermiyorum. (Kul hakkına girdiği için. Herkes aynı fiyattan alacaktır)