Kardeş kusura bakma'da iyi iş walla motor yarıda göğüs çatlak,koltuklar yırtık,muayenesi yok 6.250,iki tampon atıp jant atınca fiyatı 2'ye mi katlıyor?Sök jantları sende kalsın bu fiyata zor satılır.Biraz eleştiriye açık ol.
benim anlatamadığım siz değerli arkadaşlarımın anlamadığı bir nokta var bakın şu başlığı satış için açmadım bu birincisi , açmadığım içinde yorum atmayın sizlere ilan linkini ben vermedim.
ben bu konuda senet ile herhangi bir şeyin nasıl sağlam bir şekilde yapılabileceği yönünde fikir almak istemem. bu araç 6.250 eder yada etmez bunu sizle tartışcak değilim. eleştiriye açık ol diyorsun konu satış konusu olsa açık olayım ama konu saptırılmış gidiyor ilk mesajımı bir oku konunun amacını o zaman net anlarsın. aracın ne kadar edip etmiyeceğini ben ve alıcı şahıs bilir. eğer ben şöyle bir konu başlığı açsaydım " arabamı satıyorum" gibisinden siz o zaman yorum atardınız eder yada etmez görüşlerinizi söylerdiniz bende size saygı duyardım.
anlamadığım şu hala neden ısrarla ilanı değerlendiriyorsunuz ? senet ile mal satan veya satmış olupta olumlu/olumsuz görüşleri olan varsa bilgilendirmek adına yorum gelmesini bekliyorum şu konu altında şunu görmek istiyorum
" ben senetle x ürünü sattım adam paramı ödemedi şu yolu yaptım paramı veya malımı geri aldım "
gibi daha önceden tecrübesi olan varsa konu hakkında görüşlerini beyan etsin. ilan hakkında arıyanlarla gerekli konuşmaları yapıyorum ve gerekli masraflar doğrultusunda gerekli indirimide ilgilenen insanlara aktarıyorum bunun için bu konuda daha fazla ilanı değerlendirmezseniz sevinirim.