Benim bi suçum yok

Her yerde özgürce haraket edebilmeli kimseleri incitmeden düşüncelerimizi ve fikirlerimizi paylaşabilmemiz gerekiyor. Ben bu ülkede rahatça ateistim diyebilmeliyim. yoksa niye yaşıyorum ki.
Bir şey sordum, pişman oldum. yine de görüşleri alabilirim.
Öncelikle din konusuna girmek bende istemem fakat madem konu buraya gelmiş bende söylüyeyim evlenmeyi düşündüğünüz bayan sizin ateist olduğunuzu ve bunu kabullendiğini söylediniz bunu aileside kabullenmesi önemli bizim dinimizde bu yanlıştır fakat hanfendi ve aileside kabulleniyorsa sorun yokdur ilerde bu konularda sorun yaşamamanız için söylüyorum.
İş konusuna gelincede webmasterlıkdan kazancınız suan sizi geçindiriyor olabilir fakat evlendiğinizdede eşinize ve nasip olurda cocugunuz olursa cocuklarınızıda geçindiricekse evliliği düşünebilirsiniz. Ve ek olarak webmasterlik yapmaya devam edicekseniz evlendikden sonra bir ofisde calısmanızı öneririm evde calısmanızı önermem sürekli eşinizle aynı ortamda bulunacağınız için doğal olarak soğumalar yaşayabilirsiniz.