Öyle deme hem onu hem beni soğutacaksın evlilikten
Bakın evliliğin en büyük nedeni cinselliktir. Kimse ben eşime aşığım aman onunla kayfaltı yapmak en büyük zevkim, onun dizine yatim, çocuklarımız gelsin sevgi tomurcuu olsun falan demesin.. Tamam ilk 1 ay için erkekler bu kadar romantizmi kaldırabilir de sonrası kesinlikle büyük oranda cinselliğe dayalıdır.
Bir insanı aynı eve girmeden asla tam tanıyamazsınız.
Nasıl yemek yer, nasıl diş fırçalar, diş fırçalar mı

Geçimli mi, geçimsiz mi, dırdırcı mı, kanaaatkar mı, onunla bir masa etrafında oturup güzel güzel saatlerce muhabbet edebiliyor musunuz, herkes birbirine yaşam alanı sunuyor mu, ilişkinizin adı tam olarak ne ???
Evlenmek benim için çok çok önemli bir durum. Bu durumu ciddiye alın !
Aşığım ölüyorum, bitiyorum, bizim acil evlenmemiz lazım,
Yalnızım sıkıldım, en azından evde beni bekleyen olur,
Çocuğum olsun, bana baba desin gelsin dizime yatsın,
Çıktık, gezdik, yedik içtik, bize yaradı şimdi evlenecek enerjimiz var gibi nedenlerle evlenilmez (:
Evlilik, aynı evi bir başkasıyla paylaşmak ve hayatta ona da söz hakkı tanımaktır.
Birlikte olduğunuz kişiyle hayata aynı açıdan bakmıyorsanız, tam olarak uyumlu değilse kafa yapılarınız, cinsel anlamda uyumsuzluklarınız varsa, birbirinize yaşam alanı bırakamıyorsanız evlenmek sizin için hapise girmek olabilir
Birlikte olduğunuz kişiyi olduğu gibi kabul edebiliyorsanız, o sizi kendine uydurmaya çalışmıyorsa, siz de onu belirli bir kalıba döküp şekillendirme çabası içine girmiyorsanız evlenin gitsin
Ama herkes aynı düşünmeye bilir..
Yok ben severim kavga etmeyi, mücadele benim göbek adım, kadın dırdırı bana ninni gibi gelir, hele de çocukların bitmez tükenmez masrafı benim için terapi gibidir diyorsan evlen, bizi de davet et sana domain, host en kötü ihtimalle 3 aylık link falan takarız bahşiş olarak